Koffie + L-theanine voor extra mentale scherpte

Er zijn online vele berichten te lezen van de combinatie cafeïne + L-theanine. Dit laatste middel is een extract wat uit groene thee gehaald wordt en gebruikers geven aan dat het de ‘scherpe randjes’ van cafeïne verminderd. De combinatie wordt dan ook veel gemaakt met koffie. Dus een kop koffie in combinatie met 1 pil L-theanine. De natuur heeft deze 2 varianten bij elkaar gebracht. In thee zit namelijk ook cafeïne, alhoewel vaak een lagere dosis dan in koffie.

Veel gebruikers van koffie weten dat het een energie boost kan geven, maar dat er ook hyperactiviteit op kan treden of een gevoel van ongemak door het drinken van koffie. Gebruikers geven aan dat de combinatie met L-theanine de negatieve effecten van koffie kan verminderen. Het maakt de koffie beter en zorgt voor een betere ervaring. Ook geven gebruikers aan dat de focus beter wordt en dat er weer met plezier koffie gedronken wordt.

Waar te koop?

Er zijn verschillende plekken online en in winkels waar het groene thee extractaangeschaft kan worden. Er is ook een ander middel waar ook L-theanine in zit, maar dit in combinatie met omega-3 vetzuur. Deze extra combinatie kan de brein functionaliteit mogelijk nog scherper maken. Het middel heet LTO3. Een middel dat ook in Europa verkrijgbaar is. U kunt Lto3 bestellen via het internet, maar ook wordt het in sommige winkels verkocht. De combinatie met koffie heeft voor veel mensen goede dingen gebracht. Het is in ieder geval het proberen waard. Mocht u de combinatie ‘stack’ willen proberen kan ook reguliere L-theanine helpen.