Weten wat vrouwen prettig vinden in bed

sexy vrouwDe allereerste stap in het worden van een goede minnaar is weten wat vrouwen lekker vinden. Dat je nu op zoek bent naar manieren om jezelf te verbeteren is al een goede stap. Het betekent dat je graag je vriendin of vrouw beter wilt leren plezieren.

Belangrijk om te weten is onder andere de locatie van de G-spot en clitoris. Dit zijn twee erogene zones waarmee vrouwen bij stimulatie het makkelijkste een orgasme bereiken. Een goed idee is om te leren de clitoris met de mond te stimuleren. Veel vrouwen komen namelijk niet makkelijk klaar bij vaginale seks. Ook goed om te weten is dat het gevoeligste punt voor vrouwen aan het begin van de vagina zit. Mannen willen vaak zo diep mogelijk penetreren. Dit is echter voor de vrouw minder plezierig.

Zorg dat het langer vol kunt houden

De meeste vrouwen komen minder makkelijk klaar als mannen. Als man moet je daarom zorgen dat je het in bed zo lang mogelijk uit kunt houden. In ieder geval tot het punt dat ook de vrouw haar orgasme heeft bereikt. Voor veel mannen is dit een probleem waarop zij als minnaar te kort schieten. Je kunt echter meerdere trainingen voor jezelf doen om ervoor te zorgen dat je het langer vol kunt houden. Meer kun je vinden op deze website vol met tips over dit onderwerp.