Mannen presteren niet altijd goed tussen de lakens

slaapkamer
Hoe presteert u in de slaapkamer?

Als man willen we allemaal ons voelen als een ‘echte’ man. Een vroegtijdige zaadlozing hoort daar niet bij. Er rust nog steeds een groot taboe op dit onderwerp. En dat terwijl toch veel mannen ermee te maken hebben. Voor vrouwen is dit ook een probleem. Want de vrouwen willen ook graag een leuke en plezierige avond tussen de lakens.

Als u dit leest is de kans groot dat u zelf ook met dit probleem te maken heeft, of misschien uw man of vriend die ermee te maken hebben. Gelukkig zijn er diverse oplossingen om de zaadlozing uit te kunnen stellen. In dit artikel bespreken we de zogenaamde ‘start stop techniek‘ welke ervoor kan zorgen dat de man het langer uit kan houden in bed.

Start direct, niet pas als het nodig is

De techniek lijkt vooral te werken als u er direct mee begint. Gebruik het niet als er geen houden meer aan is, dan lijkt het minder effectief. Het is in ieder geval het proberen waard, het is namelijk compleet gratis. Het beste kunt u deze techniek oefenen door het eerst bij uzelf uit te proberen, als het werkt kunt u dit vervolgens in de slaapkamer toepassen. Zo kan het voorkomen vroegtijdige zaadlozing worden geoefend, en bent u goed voorbereid.

stopHet idee van deze techniek is om opgewonden te worden en vervolgens te stoppen met de stimulatie. Zo werkt u naar het hoogtepunt toe, maar stopt op het moment dat het bijna zover is. De truck is om de limiet op te zoeken maar er niet overheen te gaan. Zo leert u dit punt herkennen en kunt u er beter mee omgaan. Als deze techniek voor u werkt tijdens het masturberen, kunt u deze gaan uitproberen in de slaapkamer. Nu u het punt herkent waarop u bijna klaar gaat komen, kunt u de bewegingen even stopzetten en vervolgens weer doorgaan. Als u partner vraagt wat u doet kunt u uitleggen dat u het aan het uitstellen bent. Dit kunt u natuurlijk ook aan het begin van de avond kenbaar maken. Zo is er mogelijk meer begrip voor.

Het is natuurlijk ook mogelijk om deze techniek direct toe te passen in de slaapkamer, maar vaak is er wel wat oefeningen nodig om het punt te herkennen en de discipline op te brengen om dit uit te stellen. Het is daarom aan te raden om er eerst zelf mee aan de slag te gaan.